Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım birlik kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

İzinsiz suret, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde yasal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page